Alice i torekov  35 mm
Vad är Färgterapi?
För mig är det en energigivande behandlingsform där jag blir vägledd genom behandlingen med att se färger och där mina händer är mitt verktyg. 
Du kan sitta eller ligga ner, vilket du känner för.
Pris:500kr
Färgterapi kan även innebära att vi sätter oss en stund och målar med den färg som du känner för just i den stunden. (Du kan läsa mer om det under fliken Måla och Måbra.)
Pris: 625kr

Vem behöver färgtrapi?
Det är som sagt en energigivande behandling för alla som känner för ny energi i kropp och själ.
För tidsbokning kan du ringa tel:070-333 11 19 el. mail: info@aliceitorekov.se

 

Jag har under många år gått i lära inom olika healing tekniker. Där en av de största lärdommarna jag fått, är just färgernas betydelse för vårt välmående.
Så varmt välkomna att ta del av min visdom!

Färgernas betydelse i healing!

Framför allt är naturen och naturens färger fantastiskt healande.
Genom att använda mig av en speciell färg när jag målar, kan jag framkalla den healing som jag behöver just då. 
När jag sätter mig för att måla är det ofta att det är en speciell färg som jag vill måla med just den dagen/stunden. Detta kopplar jag till att jag behöver den färgen just då, och därmed för det med sig en typ av healande till mig.
Därav vikten att omge sig med olika färger i heminredning, typ olika färger på kuddar, dukar, servetter, blommor mm. så att man har chans att använda sig av den färgen som man känner för just den dagen/veckan,
Tänka efter vad man vill ha för färg på sina kläder mm. Man kan använda sig av scarfs eller smycken med en speciell färg för att tillgodose den färgen man söker.